U bent hier

Spyware en Adware

Het probleem Spyware/Adware is tegenwoordig net zo erg, of misschien nog wel vele malen erger dan de virussen, en wormen, vaak gaan ze nog samen met extra's als leuke Trojaanse Paarden (Trojan Horses). Hoe kom je er zo aan, dit kan komen door het bezoeken van websites met de nodige plug-ins en pop-ups, of het installeren van bepaalde programma's.
Hoe dit te verwijderen zou je dan denken, houd er rekening mee dat je dit vaak hebt geaccepteerd bij het installeren van een programma dus dat je bij het verwijderen je niet aan de regels houd die je accepteerde. Maar als je er vanaf wilt kun je gebruik maken van de vele programma's die er zijn, allemaal hebben ze hun eigen specialiteiten dus wordt er ook aangeraden om er meer dan 1 te gebruiken. Hieronder een overzicht met programma's.

Gratis:
Ad-Aware
AdwCleaner
Spybot Search & Destroy
Hijackthis
Malwarebytes Anti-Malware Free

Let op van bepaalde gratis versies heb je ook betaalde versies deze hebben meer functionaliteiten soms zelf enkele die je niet direct nodig hebt.

Betaalde:
Op dit moment even geen voor handen, stuur gerust een tip indien u er een weet.

Het kan voorkomen dat er websites zijn veranderd of verwijderd, maar nog wel hier vermeld staan, meld deze dan via het contact formulier dit mag uiteraard ook voor het doorgeven van een die nog ontbreekt hoe meer des te beter.