U bent hier

Doneren

Bij Manders Online is ervoor gekozen om geen reclame banners en andere reclamemiddelen te gebruiken om de kosten van de site te bekostigen. Elke dag wordt de site drukker bezocht en dit kost natuurlijk geld en automatisch worden de kosten steeds hoger. In het verleden is de site up and running gebleven door middel van donaties, hiervoor wil ik iedereen enorm bedanken die hieraan mee geholpen heeft.

Tegenwoordig probeert Manders Online nog steeds zoveel mogelijk kostendekkend te zijn door middel van donaties en daar kunt u aan mee helpen, maar wel op de voorwaarde dat u zelf geen financiële problemen erdoor krijgt. Er is geen minimumbedrag u bent zelf de persoon die betaald hoeveel u wilt doneren.

Momenteel is er 1 optie om te doneren, via PayPal, mogelijk zullen er in de toekomst nog wel andere mogelijkheden bij komen, maar dit hangt even af van de vraag voor mogelijkheden en de mogelijkheden zelf, er zijn er erg veel alleen de kosten zijn soms zo absurd hoog of de methodes zo lastig dat men wel betaald alleen het niet hier aan komt. Mocht u een methode willen aanraden die goed werkt zonder problemen dan kunt u via het Contact gedeelte van de site deze informatie doorgeven.

Als u via PayPal een donatie wilt doen kunt u drukken op de onderstaande PayPal knop.
Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!