U bent hier

Doneren

Bij Manders Online is ervoor gekozen om geen reclame banners en andere reclamemiddelen te gebruiken om de kosten van de site te bekostigen. Elke dag wordt de site drukker bezocht en dit kost natuurlijk geld en automatisch worden de kosten steeds hoger. In het verleden is de site up and running gebleven door middel van donaties, hiervoor wil ik iedereen enorm bedanken die hieraan mee geholpen heeft.

Tegenwoordig probeert Manders Online nog steeds zoveel mogelijk kostendekkend te zijn door middel van donaties en daar kunt u aan mee helpen, maar wel op de voorwaarde dat u zelf geen financiële problemen erdoor krijgt. Er is geen minimumbedrag u bent zelf de persoon die betaald hoeveel u wilt doneren.

Momenteel zijn er 2 opties om te doneren, via een overmaking op een girorekening en PayPal, mogelijk zullen er in de toekomst nog wel andere mogelijkheden bij komen, maar dit hangt even af van de vraag voor mogelijkheden en de mogelijkheden zelf, er zijn er erg veel alleen de kosten zijn soms zo absurd hoog of de methodes zo lastig dat men wel betaald alleen het niet hier aan komt. Mocht u een methode willen aanraden die goed werkt zonder problemen dan kunt u via het Contact gedeelte van de site deze informatie doorgeven.

Pieter Manders
Amsterdam

IBAN-nummer: NL43INGB0006819510
BIC-nummer: INGBNL2A

De onderste gegevens zijn speciaal voor de mensen die elders in de EU wonen en ook een donatie willen doen, hier was ook vraag naar aangezien het anders niet kon. Ook wil ik hierbij deze mensen die zo ver weg wonen ook bedanken voor hun steun.

Als u via PayPal een donatie wilt doen kunt u drukken op de onderstaande PayPal knop.
Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!