U bent hier

Windows 98: Webadres aanvullen

Heeft u er genoeg van om lange, ingewikkelde webadressen in te typen? Windows 98 maakt het invoeren van webadressen heel eenvoudig. Terwijl u met behulp van Internet Explorer web pagina's bekijkt, kunt u de volgende handige tips gebruiken:

Typ het kernwoord van een adres, bijvoorbeeld 'Microsoft' en druk daarna op CTRL + ENTER. Microsoft Internet Explorer voegt er dan automatisch 'http://www...com' aan toe.
Bent u er niet zeker van dat het adres van de door u gezochte web site eindigt op '.com', 'org' of 'edu'? Typ dan slechts het kernwoord van het adres en druk daarna op ENTER.
Internet Explorer probeert dan de site te vinden door achtereenvolgens te zoeken op combinaties met deze drie verschillende mogelijkheden.
Indien u een webadres wilt aanpassen, kunt u met CTRL+ LINKS of CTRL+ RECHTS snel wisselen tussen die delen van een adres die zijn gescheiden door een punt.
Wanneer u begint met het intikken van een adres waar u al eerder bent geweest, maakt de AutoComplete-functie van Windows 98 het adres automatisch voor u af.